We Я Indigenous by Nature, a way of life.

Wie ik ben?

Welkom op mijn site, ik neem je graag mee op reis met mijn verhaal…
Na een lange zoektocht naar wie ik ben en waarom ik hier ben, heb ik vanuit een chemisch verleden met heel wat jaren feesten mijn lichaam en mind op jonge leeftijd compleet uit balans gebracht. Vaak op straat, onzeker en niet wetende wie of wat goed voor me was, heb ik onderweg van alles meegemaakt en kwijt geraakt. Onder andere door drank, drugs en in de knoop met mezelf te hebben gezeten, mocht ik zelf een paar keer vanaf 0 beginnen… Straight outta nothing zeg maar. Op mijn 30e (in 2015) was het na de zoveelste keer stoppen met alle gif, op straat hosselen en een relatie die door deze levensstijl kapot was gegaan hoog tijd voor verandering.

Zo kwam ik in aanraking met bewustzijns-, business- en mindset boeken, mediteren, sjamanisme en plantmedicijnen.
Bij mijn tweede Ayahuasca reis kwam ik Dave tegen, die vertelde over zweethutten en ijsbaden. Ik voelde meteen mega veel weerstand en dacht dat hij knettergek was. Na heel wat plantmedicijnen en tal van therapieën, waaronder hypno- therapie besloot ik alles achter te laten wat ik had (huis, werk, relatie en dj boekingen als Para Italia) en heb ik met alleen een koffer en al mijn boeken 5.5 maanden in Marokko vertoefd. Helaas moest ik weer terug naar Nederland, al mijn geld was op.
Na enkele maanden overal te hebben gewoond heb ik Dave ge-contact en gevraagd of hij mij wilde helpen.
Ik zat alleen maar in mijn hoofd en had niks meer. Dagelijks ging ik bij hem op bezoek en heb ik alles gedaan waar ik een enorme weerstand bij voelde. Trainingen waar je tot het uiterste wordt gepusht, die je uit je comfortzone halen of eigenlijk dwingen te stappen. Alles voor het behoud van een gezond lichaam en een gezonde geest/mindset. Na elke training 5 a 10 minuten een ijsbad met de deksel erop (dus in donker) en sluiten de training  af met een goeie Rapé.
Mijn eerste paar keer kambo heb ik ook van Dave mogen ontvangen.

“Ik ben je eeuwig dankbaar voor je trainingen, je wijsheid, je geduld en vooral je humor “toe ma eem!”

Wat ook echt een onderdeel van mijn dagelijks leven is, is de filosofie van Michael Pilarczyk. (Dank ook voor jouw inspiratie en wijsheid.)

Ik heb er nu mijn eigen ding van gemaakt en voelt het goed om dit te mogen delen met mijn doelgroep en waar ik vandaan kom.

Om in harmonie met jezelf en je gedachten te kunnen zijn, kan je dus het beste af en toe uit je comfort zone stappen…
Even uit die chaotische mind, hoe fcked up dat ook soms lijkt.
Er is altijd een manier om rust te creëren.

Omdat veel van de dingen die ik toepas al snel ‘zweverig’ worden genoemd, is het mijn doel om een mix van eeuwen oude tradities van o.a. de Huni Kuin tribe (waarmee ik samenwerk) en onze huidige manier van leven op een zo’n laagdrempelige manier aan jou over te brengen.
Met respect naar de Indigenous tribes, de medicijnen waarmee ik mag werken en alle respect naar jou. Begeleid ik jou in je proces met een goeie dosis humor.

Waar ik achter ben gekomen is, dat het voor de meeste een hele uitdaging is om jezelf te gaan werken, echt de diepte in. Daarentegen jezelf van het pad afbrengen is geen kunst aan.
Jezelf (her) ontdekken en herprogrammeren, om het beste uit je leven te halen, is het vetste wat er is! Als je eenmaal aan dit pad begint wil je niet meer stoppen en word het (bijna) verslavend om met jezelf “Deep down the rabbit hole” te gaan.
Maar het is geen makkelijk pad, emoties en kwestbaarheid worden niet overgeslagen.  We leven in een waanzin wereld momenteel waarin je niet kwetsbaar mag zijn. Fck dat!!
Want hoe mooi is het als je je kwetsbaar durft op te stellen, dat je gevoel hebt en dat je durft te tonen dat je een mens bent met emoties en dat je liefde wilt en erkenning.  En dat je weet wat je doel is hier op deze prachtige planeet. Daarom is het belangrijk dat je je verbind met de natuur (Kambo, Rapé. Sananga) want die heeft voor alles een kuur en daar ligt alle wijsheid in.

Stap uit die comfortzone en laten we aan de slag gaan als dit je aanspreekt, afschrikt of weerstand geeft. Want daar zit je groei, daar ga je jezelf vinden, daar waar het stil is, daar liggen al jou antwoorden in het oog van de orkaan.
Zo kan jij jou maximale potentieel gaan leven jezelf her programmeren tot de beste versie van Jou mooie unieke bestaan, en deel vooral je liefde je wijsheid en overvloed met je naaste.
Wees dankbaar dat je een mens mag zijn in alle facetten van het leven.
Want als je 80/90 jaar mag worden, dat je mag terug kijken op een zinvol bestaan en dat jij de wereld een stukje mooier mag achter laten dan dat je haar heb aangetroffen.

Ik zie je graag op één van onze Circles of Detox sessies.
Peace…  and get a Detox by nature!
Mario Wuring

Haux Haux!!

                                                                                                                                     

Als je eenmaal aan dit pad begint wil je er niet meer mee stoppen en word het (bijna) verslavend om met jezelf “Deep down the rabbit hole” te gaan
Mario.

Float, Discover and Relax
met onze

Detox by nature, kambo.

Ervaar de rust van onze unieke Rapé’s.

Float mee op reis met onze Indigenous soundhealing.

Kambo Warriors

{
Hey.
Ik heb er verschillende rapé’s besteld en vind deze erg fijn!
Ook ben ik afgelopen zaterdag bij de rapé/soundhealing workshop geweest waar ik mooie mensen heb leren kennen en veel conectie ervaarde. Ik vond de uitleg over de plantmedicijnen compleet en met een vleugje humor was de sfeer erg prettig.
Ik heb vorrig jaar verschillende kambo ceremonies bij Mario gedaan waarbij ik zelfkennis heb opgedaan en met n stukje angst en weerstand heb kunnen afrekenen. Sinds deze ceremonies ervaar ik meer rust en zelfs meer waardering voor het leven. Voor de rest hebben we t regelmatig over persoonlijke groei waar ik veel van leer.
Thx!! 🙏👌❤❤
-Bas van der Maas