Official partner Indigenous by Nature

Laat een review achter!

{

Echt een heerlijke mooie klankschalen sessie mogen ervaren.
Even de diepe ontspanning in.
Zeker aan te raden!
🙏🏻

-Steve D

{

Afgelopen zondag een Kambo ceremonie mogen volgen bij twee warme en fijne mensen waarbij de drempel laag ligt om samen met hun in dit wereldje te stappen.
We begonnen de sessie met Rapé, dit gaf mijn diepe ontspanning en verbinding met de groep.
De overgang naar de kambo was hierdoor ook makkelijker omdat je relaxt en ontspannen bent door alles ervoor.
De Kambo ceremonie was voor mijn achteraf heel mooi. De weerstand die ik in me “normale” leven tegen kom kwam nu ook naar voren. Kambo liet me zien dat ik deze los moest laten, het te accepteren, hoe ziek ik me toen ook voelde alles erna was een kadotje.
Rust, helderheid, energiek, goeie nachtrust en diepere connecties met mijn gedachtes.

-Charlotte BesteBreur

{

” Een mooie rapé workshop zaterdag mee mogen maken met een fijne sfeer en toffe mensen om mij heen, dit is een aanrader!👍🏻😃🙌🏻
voel me rustig en positief en zeker voor herhaling vatbaar.”

-Chris

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent92%
Very good8%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Indigenous soundhealing rape

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2022

Hele mooie ervaring! De mooie klankschalen en rape die ervoor zorgen dat je helemaal ontspannen bent. Uit je hoofd, terug in je lichaam. Fijne sfeer mooie mensen!

Haux haux

Jennifer

Verbinding

Rated 4.0 out of 5
February 27, 2022

Een mooie avond, met rapè en cacao. Een avond waar er ruimte was voor al je vragen. Waarin je in veiligheid alles kon los laten wat je niet meer diende. De kennis overdracht wordt met passie doorgegeven. En wat een warme deken tijdens de klankschalen sessie. Verbinding met zijn allen 1 . Ieder een eigen wond te helen maar met elkaar helen maakt dat je gedragen voelt en gesteund . We zijn niet alleen we hebben elkaar. Thanx voor deze mooie ervaring. Haux Haux Joyce

Joyce Schelling

Indigenous Cirkel

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2022

Het was magisch! Alles in 1 avond: cacao, rapé, sound heling, offeren aan het heilige vuur en informatie over alle andere plantmedicijnen die er zijn. Buiten dat deelde Mario ook zijn eigen verhaal, en waarom hij dit is gaan doen. Bijzondere avond en nieuwe like-minded mensen ontmoet. Daarnaast ook al twee keer een kambo sessie gedaan: een detox by nature. Aanrader!

Karlijn van Vugt

Aanrader!

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2022

Zowel de rapé als de kambo bij Mario mogen ervaren. Allebei fantastische en helende belevenissen. Mario is een leuk gezelschap, weet veel en inspireert met zijn eigen ervaringen.

Lotte

Indigenous Circle

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2022

Afgelopen zaterdag mogen deelnemen aan de Indigenous Circle. Wat een fijne ervaring! Een hele goede ontspannen sfeer, en op een hele mooie locatie! Met cacao en rapé voel je de verbinding met jezelf en met de groep. Mario laat je je goed op je gemak voelen en legt alles duidelijk uit. Het offeren in het vuur vond ik ook erg bijzonder! Ik voelde mij naderhand heel rustig en kalm, en dat kon ik wel even goed gebruiken!

Dankjewel Mario, voor de bijzondere avond! Ik kan iedereen aanraden om hier een keer aan deel te nemen!

Sonja

Als je eenmaal aan dit pad begint wil je er niet meer mee stoppen en word het (bijna) verslavend om met jezelf “Deep down the rabbit hole” te gaan
Mario.

Float, Discover and Relax
met onze

Detox by nature, kambo.

Ervaar de rust van onze unieke Rapé’s.

Float mee op reis met onze Indigenous soundhealing.

Kambo Warriors

{
Hey.
Ik heb er verschillende rapé’s besteld en vind deze erg fijn!
Ook ben ik afgelopen zaterdag bij de rapé/soundhealing workshop geweest waar ik mooie mensen heb leren kennen en veel conectie ervaarde. Ik vond de uitleg over de plantmedicijnen compleet en met een vleugje humor was de sfeer erg prettig.
Ik heb vorrig jaar verschillende kambo ceremonies bij Mario gedaan waarbij ik zelfkennis heb opgedaan en met n stukje angst en weerstand heb kunnen afrekenen. Sinds deze ceremonies ervaar ik meer rust en zelfs meer waardering voor het leven. Voor de rest hebben we t regelmatig over persoonlijke groei waar ik veel van leer.
Thx!! 🙏👌❤❤
-Bas van der Maas