Rapé  workshop

Ons dagelijks leven is hectisch.
Relax, met onze rapé.

Wat is Rapé?

Rapé (Ha’peh)

Ons dagelijks leven is hectisch.
Op een gegeven moment worden we zelf ook hectisch in deze moderne jungle waarin we leven.

In deze tijd rust en kalmte te ervaren is dat niet waar iedereen naar verlangt ? Hoe is vooral de vraag…

Met Rapé – een harmoniserende en reinigende medicinale plant van de inheemse bevolking.
Rapé (uitgesproken als Ha’peh) is een sjamanistische snuf gemaakt van gefermenteerde tabak die wordt gecombineerd met een boomas en andere verschillende planten, zaden en oliën.

Rapé wordt gebruikt om ons te “aarden en centreren” voordat we onze gebeden/meditatie sturen, na een dag hard werken, stress of om ons fysiek / mentaal / spiritueel voor te bereiden op het ontvangen van heilige medicijnen die al duizenden jaren door stammen uit de Amazone worden gebruikt en een essentieel onderdeel vormen van de inheems cultuur en geschiedenis.

Rapé wordt toegediend (geblazen) in de neusgaten met een speciale blaaspijp genaamd “Tepi” of met een “Kuripe”. Deze ‘klap” is behoorlijk krachtig. Door de intense klap concentreert de geest onmiddellijk, stopt het geklets van de mind en ben je volledig in het hier en nu.
Bovendien helpt dit bij het loslaten van emotionele, fysieke en spirituele ziekten en vermindert het negativiteit waardoor een grondige basis van de geest mogelijk wordt.

Op dezelfde manier gebruiken sjamanen Rapé om zich opnieuw af te stemmen op hun energiekanalen en op hun hogere zelf, en om de verbinding met de wereld en het universum te intensiveren.

Relax met onze Rapé.

Haux Haux
So Alegria

WE ‘Я’ INDIGENOUS BY NATURE

Wij van Indigenous by nature werken samen met de originele Huni Kuin-, Katukina- en Nukini-stammen. Ons doel is om deze stammen te ondersteunen en willen hun wijsheid en eeuwenoude kennis delen. Voor elk verkocht product zullen we een percentage aan hen doneren. Allemaal met het doel om een veiliger en beter huis te bouwen in hun heilige Amazone.
Omdat we rechtstreeks met deze stammen werken, bevatten onze producten alleen de originele Rapé gemaakt door sjamanen die nog in de jungle leven. Daarom kunnen we er zeker van zijn dat we de beste kwaliteit hebben en veel mensen kunnen helpen; van de inheemse bevolking tot jou.

We hopen de wereld een beetje beter achter te laten dan hoe we haar hebben gevonden.

Bedankt voor je hulp en natuurlijk het helpen van jezelf!

So alegria! Haux Haux!

Kuripe

Met een “Kuripe” blaas je rapé zelf in je neus.
De kuripe wordt vaak van bamboe of steen gemaakt.

Rapé starterkits

Creëer je eigen Starterkit.
kies je eigen Rapé en ontvang een traditionele handgemaakte Kuripe.

Van Indigenous by nature

Tepi

Het gebruik van een Tepi blaast iemand anders de rapé in je neus.
Deze ‘klap” is behoorlijk krachtig.
Je voelt je vrij snel relaxed en uit je mind.

 

Rapé sessies

” Een mooie rapé workshop zaterdag mee mogen maken met een fijne sfeer en toffe mensen om mij heen, dit is een aanrader!👍🏻😃🙌🏻
voel me rustig en positief en zeker voor herhaling vatbaar.”

-Chris.

Wij faciliteren:

  • Kom met je eigen Rapé vrienden groep (max 10 pers.)
  • Losse Rapé sessies.
  • Privé sessies bij jou thuis.

Reviews

{
Zaterdag workshop rapé gevolgd. Zeer relaxte locatie, leuke mensen en ontspannen sfeer. Stond er een beetje sceptisch tegenover maar toch gegaan. Super mooie ervaring en blij dat ik het heb gedaan had dit niet willen missen. Zeker een aanrader voor iedereen om eens te proberen.
Hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring en tot snel !! 😁
- Remco van D.